Pages - Menu

tirsdag den 31. juli 2012

Todays postcard #4

I dagens anledning, og i mit "todays postcard", har jeg valgt dette pirat postkort, og det har jeg af den grund, at min veninde kommer over i aften, og så skal vi bruge resten af aftenen/natten på at se Pirates of the Caribbean filmene. Så derfor syntes jeg at dette passede skide godt, til dagens "event".

Jeg synes det er sjovt at skulle finde et postkort hver dag, som beskriver lidt om min dag, en følelse, eller et skriveemne jeg vil tage op.

Things about me #3

YOU'RE NOT COMING BACK TO MY LIFE

Just, drop it, okay? We doesn't match well together after all.
06:30

mandag den 30. juli 2012

DAD MADE THIS FOR ME

Græsk yoghurt, bananskiver, rosiner, hakkede mandler og en lille klat Nutella. Mums siger jeg bare! Det kom min søde far og serverede for mig i sofaen. Dejligt!

Todays postcard #3

Som postkortet viser, skal jeg "hygge hygge" lige nu oppe i stuen med mine forældre, imens vi ser en serie der hedder Seinfeld. Det er en underholdende komedie serie, og min far har næsten købt alle sæsonerne, så vi kan se dem sammen. Vi skal til at se afsnit nummer 100, og laver varm kakao. Det findes ikke en bedre måde at beskrive den følelse jeg har lige nu, end dette postkort!
Håber I kan lide min nye idé, med et dagligt postkort, der afspejler en episode fra min dag!

TODAYS OUTFIT

Jeg undskylder for den dårlige kvalitet, men da jeg ikke går med mit kamera på mig hele tiden (som jeg egentlig burde), så er billederne taget med min iPod Touch. Så jeg håber at der kan bæres over med kvaliteten!
Vejret har været lidt underligt i dag, så jeg valgte et afslappet outfit, og valgte at sætte mit hår op i en høj hestehale, hvilket jeg dog sjældent gør. Men jeg prøver mig frem.
Der vil nok komme en del indlægs fra min iPod også, med billeder, da jeg sommetider blogger enten hos andre, eller når det bare lige skal være hurtigt, fordi jeg får en idé.

BITTERSWEET MORNINGS

"Most people miss their whole lives, you know. Listen, life isn't when you are standing on top of a mountain looking at the sunset. Life isn't waiting at the altar or the moment your child is born or that time you were swimming in deep water and a dolphin came up alongside you. These are fragments. Ten or twelve grains of sand spread throughout your entire existence. These are not life. Life is brushing your teeth or making a sandwich or watching the news or waiting for the bus. Or walking.
Every day, thousands of tiny events happen and if you're not watching, if you're not careful, if you don't capture them and make them count, you could miss it.
You could miss your whole life."

00:46

MIN TELEFON OG MÅNEN OM NATTEN, STILLE, STILLE.

søndag den 29. juli 2012

Todays postcard #2

Jeg har lige besluttet at jeg vil lave noget nyt, her på min blog, i sammenhæng med disse "todays postcard". Jeg vil nemlig, en gang om dagen, vælge et af de postkort jeg har hængende på min væg, men ikke et hvilket som helst... Det vil blive et postkort der beskriver en følelse jeg har, når jeg vælger det postkort, og så vil jeg skrive en lille beskrivelse, under hvert billede, af det postkort jeg vælger, og måske lidt om hvorfor jeg har valgt præcis det postkort.
So... Allright!

Postkortet jeg har valgt at starte mit nye koncept med er dette hvide postkort, med et gult smiley-face og teksten "Eyes smile". Det har jeg faktisk valgt, fordi jeg netop mener at øjne kan smile, og at øjne virkelig kan fortælle noget andet end selve munden. Det er altid rart at møde en person med ekstra smilende øjne. Men kan bare ikke andet end at blive glad så. Men ja, husk på, alles øjne... Keep smiling!

A LITTLE FROM SPAIN





REKLAMER

Bilka, Fakta, Samvirke, Aldi, Netto, Kvickly og Elgiganten, det er bare få af de reklamer jeg sidder og bladrer igennem og studerer, spottende efter spændende tilbud. Med glæden til selv at skulle handle ind, både møbler og råvarer, til madlavning og egen postkasse.
Min familie kommer hjem, her senere i dag, så jeg slapper bare lidt af inden de kommer, med lidt mad og noget dejligt musik.
Det er en dejlig søndag.

MIDNIGHT SNACK

SOMETIMES I JUST FEEL LIKE THIS


I WANT...

I want to have pillow fights with you. I want to laugh with you. I want to be so hopelessly in love with you. I want to have water fights with you. I want to cook with you, and for you. I want to take a bath with you, or even just a shower. I want to lay with you on the beach and swim with you in the ocean. I want you to lift me up and kiss me so everything around us stops. I want to borrow your clothes, sleep in your T-shirt and wear your hoodie. I want to just lay in bed and game with you, were you let me win, just to make me happy. I want to kiss every inch on you and walk hand in hand with you in public. I want to see movies with you, all cuddled up in bed or in a cinema. I want to walk long walks with you and talk about nothing and everything. I want to play stupid board games with you. I want to be hold by you and hug you when you're sad. I want to lay by your side, even when you're sick, even when you're down and don't want anybody around. I want  you to open up to me and talk to you about everything. Even ex's. Even sex.
I want to make love to you and make myself look hot, just for you. I want to dance and kiss in the rain with you, not caring a shit about how I look or haw my makeup is. I want to be comfortable around you and I want to meet your friends and family. I want to buy you small presents, just because I felt like it. I want to watch your favorite series with you and movie, and I want you to watch mine, together. I want to celebrate Christmas and New Years Eve and Valentines day with you. I want to lay outside in the middle of the night, looking at the stars and just hear you breath. I want to smell you and I want to be near you. I want to take on vacations with you, and picnics, and what not? I want to be so incredible happy and I want to feel special. I want to be your love, and yours only.
I want to find love... And I certainly want to find you.

But once I stop looking for you, you'll come. I know. I just have to wait. It'll be worth the waiting. 

fredag den 27. juli 2012

SO PEACEFUL

Sidder lige nu og nyder en dejlig frokost på vores terrasse, i det stadig dejlige sommervejr.
Jeg har været tidligt oppe i dag, og fået købt endnu en pakke linser til 30 dage. Det er skønt, og jeg har virkelig vænnet mig til at gå med linser nu.

Her lige om lidt, om en lille halv time, cykler jeg ned med en veninde og træner i Fitness World, og efter det, smutter jeg ned og handler ind til min aftensmad.
I aften har jeg tænkt mig bare at hygge om mig selv, tage et dejligt karbad, og ellers bare slappe af i vores stue, i hyggetøj og med gode film.

Det var lige en lille update, og selvfølgelig vil der komme nogle billeder på bloggen, senere i dag.

THE WEEKEND

I morgen tager min søde familie til Jylland, hos noget familie, og jeg har så fået lov til at passe på huset her hjemme, og fodre en bortrejst venindes kaniner.
Jeg er ikke en der så tit laver aftensmad, eller er alene hjemme, så jeg synes altid at det er ret spændende, nyt og hyggeligt når familien er bortrejst. Dog er det sjældent at jeg skal sove i et helt tomt hus, men jeg har allerede nogle hyggelige ideer, til hvad jeg kan lave, så det skal jeg nok finde ud af!

Jeg har lagt mærke til, at jeg indtil videre, næsten kun har sat billeder ind, af enten mad eller billeder med tekst på. Jeg vil begynde mere at skrive måske om mine hverdage, eller hvad jeg nu lige har på hjertet. Jeg er en sådan person, der skriver bedst fra hjertet hvor det rør en, når jeg af ked af det. Men lige for tiden har jeg det faktisk super godt, og derfor står det lidt stille på den skriftlige udtryksfulde side!

torsdag den 26. juli 2012

HOMEMADE ICE CREAM


Things about me #2


SUMMER DRINK

Lavede denne skønne sommer drik, da jeg lige fik lyst til det. 

Drinken består af:
  • Isterninger (lavet med rød drinkfarve)
  • Et æble
  • Vaniljesukker
  • En skive lime til pyntning


    Det hele er bare blendet sammen, og giver en slush ice agtig konsitens. Der er et sødt og lækkert tvist af æblesmag og vaniljesukker. Lige til det dejlige sommervejr! 


CHOCOLATE BREAKFAST


onsdag den 25. juli 2012

THEY LOVED IT

Sådan blev det færdige resultat af min dessert til de gæster der kom forbi!
Jeg var lidt i tvivl, om de nu ville kunne lide smagskombinationen af det lidt syrlige, med en blid smag af sødlig vanilje og så nogle knasende mandler på toppen... Men de elskede det!
Der var endda en af dem der spurgte om der var en opskrift på desserten, og det gjorde mig rigtigt glad!

Dippe Dutter


SWEET DESSERT

I morges valgte jeg at lave den flotte anretning, som en del af min morgenmad. 
Det der ses på billedet er i bunden, stikkelbærsgrød som er hjemmelavet, og oven i det noget græsk yoghurt, og på toppen er anretningen fint pyntet med nogle hakkede mandler og rosiner. 
Da mine forældre så hvilken flot anretning jeg havde fået lavet mig, besluttede de sig for at det skal være desserten til i aften, hvor der kommer nogle gæster over. 

Blandingen af stikkelsbærgrød og græsk yoghurt kan godt være lidt sur, men når jeg skal lave det igen i aften, vil jeg prøve at blande noget vaniljesukker i den græske yoghurt, og måske blande lidt flødeskum i det også, så det bliver lidt mere luftigt og let.

Super sød sommerdessert, som passer lige til vejret! 


Things about me #1


Jeg vil begynde at lave disse billeder engang imellem, når det nu lige falder mig ind. Jeg synes sådan nogle billeder er super søde, og jeg elsker at fortælle ting, udfra billeder, so here it goes!
Første ting omkring mig er, at jeg bruger briller, og det har jeg gjort siden jeg var 6 år gammel. Dog går jeg mest med kontaktlinser, lige for tiden.

søndag den 8. juli 2012

Todays Postcard #1


Om 10 timer

Er jeg på vej til lufthavnen! Spain - here I finally come!
Jeg glæder mig som en lille pige, og har pakket alt for meget, men der er bare så meget tøj jeg vil vise frem for Spanien!!
Der bliver ingen blogging i to uger fremover, det er jeg ked af!

Fortsat god ferie!

fredag den 6. juli 2012

Sidste lille sommerkøb

Så har jeg fået købt lidt flere småting til ferien i Spanien! 
Jeg var i Hillerød i går, og kiggede på alle de mange søde tilbud! 

Her er hvad jeg fik handlet med hjem:

onsdag den 4. juli 2012

New Memories

Jeg nyder dette vejr. Jeg nyder denne ferie. Jeg nyder mit liv! 
Har lige haft fire fantastiske dage, med en skøn tøs der hedder Nana! 

Hun kom i søndags, søndag aften, hvor vi bare slappede af, og brugte aftenen på at se 'Sex & the City'. 
Mandag morgen, vækkede jeg så søde Nana, og fortalte hende at jeg havde en overraskelse til hende. Jeg fik min far til at køre os hen til Klampenborg, til Dyrehaven, og Nana havde stadig ingen idé om hvad min overraskelse var. Men da vi så kom tættere på, og nogle skrig hørtes, fandt hun hurtigt ud af at vi var på vej til forlystelsesparken, Bakken. 
Jeg købte et turbånd til os begge, og vi brugte et par timer på at skrige lungerne ud, grine, nyde solen og spise en lækker is. 
      Senere tog vi i biografen, og så en ny film der hedder "LOL" med Miley Cyrus i hovedrollen. Vi var kun 4 mennesker i biografen, men den var da okay. 
Der er desværre ingen billeder fra på Bakken..

Tirsdag tog vi så i Zoologisk have, i København, i også fantastisk vejr! 
Der blev der taget en masse billeder af de fantastiske søde dyr.

Efter en lang dag i Zoologisk have, tog vi en "slappe af" dag om tirsdagen, og lavede aftensmad om aftenen. Jeg lavede forresten en masse nyt tøj, som jeg måske vil vise her på bloggen. 

Onsdag skulle søde Nana'pigen desværre hjem, så vi tog det stille og roligt, så en film, spiste noget frokost, og jeg fulgte hende så ned til stationen, i det stadig fantastiske sommervejr.