Pages - Menu

lørdag den 30. juni 2012

Helt Vildt

Da jeg vågnede i morges, klokken 10:30, tjekkede jeg en TV-app jeg har på min iPod, og så at denne film "Helt Vildt" eller som den hedder originalt "The Wild", kom på Disney Channel. Normalt ser jeg ikke så meget fjernsyn, og slet ikke om morgenen, og slet ikke tegnefilm. Men i morges var jeg lige i humør til det. 

Filmen er da meget sød, men måske til lidt yngre end mig i hvert fald. Det er humor i den, men ikke den sjoveste. Det er en fin "baggrundsfilm" og den er da meget sød. Men ikke en jeg normalt vælger at se. 
Den er blandt andet fra år 2006, og er meget godt animeret. 

Nattens smukke toner


Jeg sidder lige nu, med en skål med sukker søde jordbær. Sidder og slapper af. Sidder og ser Sex & the City, og misunder hvordan den fiktive Carrie kan skrive. De ord hun siger. Den måde hun formulerer sig på..
Åh, giv mig den gave. Giv mig de toner. 
Mange elsker Sex & the City, men der er også mange der har deres små fordomme, og ikke kan se hvorfor man skulle kigge på ældre damer der drikker, dyrker sex, og går meget op i deres krop og mode. Men jeg elsker det. Mere specifikt, elsker jeg den historie Carrie får beskrevet udfra de små hverdags handlinger. Jeg elsker de spørgsmål hun stiller sig selv, de spørgsmål hun skriver ned, og spørger alle. Åh. 


tirsdag den 26. juni 2012

fredag den 22. juni 2012

Sweet cake and lemonade

Hey guys,


Jeg har været lidt inaktiv siden i mandags, her på bloggen, men har haft rigeligt at se til. 
Mandag læste jeg jo som sagt op til min tyske mundtlige årsprøve, og tirsdag eftermiddag kom jeg glad ud, med et veltilfreds 7 tal, fra det lille hvide lokale, på skolens område. 

      Tirsdag eftermiddag kom en veninde så over, med en mappe med matematikbeviser, som jeg skal bruge som inspiration, til min egen sidste årsprøve, i mundtlig matematik. Jeg er død nervøs. Men skal heldigvis først op, på onsdag den 27. juni. 

Tirsdag aften tog jeg så hjem til min veninde, hvor en ven senere hen kom hen, og vi lå og så nogle gysere. Jeg sov der, og onsdag morgen drog jeg videre til en anden veninde, hvor to af mine veninder og jeg, satte os for at gennemgå nogle beviser indenfor matematik. Der sov jeg der også. Så torsdag morgen, tog jeg igen tidligt afsted, men denne gang bare direkte hjem. 
Senere tog jeg dog ud og trænede, og var hjemme hos min veninde, men før det, nød jeg det gode solskinsvejr, og hjalp min mor med at få indsamlet nogle hyldeblomstgrene, til hyldeblomstsaft. 




See ya!

søndag den 17. juni 2012

Birthday outfit

     

50 år

I dag, den 17. juni 2012, fylder min søde mor 50 år. Jeg er lige nu i gang med at pakke de sidste gaver ind, hvorefter jeg vil drømme mig langt væk og hen til et andet univers. 
Min mor har inviteret en masse af hendes veninde til brunch i morgen tidlig, så efter dette indlæg er blevet udgivet, vil jeg straks putte mig under dynen, og vente på at jeg bliver vækket i morgen tidlig. 

Her kommer billeder af min personlige gave, til min mor: 

lørdag den 16. juni 2012

New in ♥



 Er lige blevet ejer af disse dejlige ting:

Jordbær og søde sager

Jeg har ikke rigtigt haft tid til at blogge i dag, da jeg har rendt rundt og gjort huset rent, fordi vi har fået gæster fra Sverige på besøg. Det resulterede selvfølgelig også til en masse søde sager, og hyggelig snak:

Jeg var i Værløse og Lyngby i går, og fik købt en masse! Fik faktisk tømt hele min pung.. Men imens jeg er i gang med dette indlæg, er jeg faktisk i gang med at andet indlæg, som er hvad jeg købte i går. 
      Jeg også bare lige sige, at jeg havde en fantastisk dag i går! Det var godt vejr, næsten alt jeg prøvede af tøj, sad godt og passede, og jeg havde en fantastisk aften i selskab med to dejlige personer, dyner og en gyser! Da jeg så kom hjem omkring halv 2 i nat, var min storebror hjemme og stadig oppe, så vi sad og spiste lidt og snakkede sammen, før vi gik i seng. Hyggeligt! 

fredag den 15. juni 2012

I just love shorts

Som titlen siger, så elsker jeg shorts! Shorts, hotpants, natshorts, alle slags shorts! 
Da sommeren er kommet, og jeg har fundet mine shorts frem, selvom vejret ikke lige virker som et shorts-vejr, endnu, har jeg valgt at lave en lille shorts collage, med de shorts jeg bruger mest. Den ser således ud:


  1. Mørkegrå shorts der går til lige over knæene, og der er svage aftryk af sorte stjerner på, hvilket man dog ikke kan se på billedet. Købt i Århus.
  2. Grønne shorts, går også til lidt over knæene. Købt i H&M i mandeafdelingen. 
  3. Turkis shorts, ikke særlig lange. Mit seneste shortsekøb, og købt i Vila i Hillerød. 
  4. Shorts der er inspireret af det amerikanske flag, og personligt nogle af mine favorit shorts! Men hvor jeg dog også elsker stjerner. Købt i H&M på strøget i København. 
  5. Nogle dejlige denimshorts, med nogle slidte mærker på. Dejlige enkle. Købt også i H&M.
  6. Mørkeblå jogging agtige shorts, med to lommer og en snor til at stramme dem omkring livet. De er super dejlige at have på, og er fundet i H&M.
  7. Sorte shorts, i mærkeligt stof. Men ganske dejlige. Mærket er G-star, og de er købt i Quintess i Lyngby. 
  8. Blå Everlast shorts, også dejlige til afslapning, men dog meget korte(!!). Købt i Sparkz i Lyngby. 
  9. Dejlige natshorts. Grå med lyserøde grise på, og var oprindeligt lange natbukser, men da jeg voksede ud af dem, klippede jeg dem til behagelige shorts. De er købt i en udgået butik som engang var i Lyngby, som jeg fuldstændig har glemt navnet på. Øv. 
Det var lige et lille kig på nogle af mine yndlings shorts, og nu her snart, vil jeg tage til Lyngby! 

torsdag den 14. juni 2012

Træning - i morgen - nu

Jeg var nede og træne i dag i Fitnessworld! Jeg plejer at træne i en time, men i dag blev det to. Jeg tog det stille og roligt, sammen med min veninde. Det vi plejer at gøre når vi træner er:

  • 15 minutters cykling
  • 10 minutters roning
  • Passende styrkeøvelser 

I dag blev det så vores normale rutine med 15 minutters cykling til at starte op med, og bagefter roning. Dog roede jeg kun i 5 minutter, da jeg simpelthen ikke kunne udholde mere. Bagefter tog vi nogle styrkeøvelser, hvor jeg fandt nogle maskiner til blandt andet mave- og rygmuskler. Derefter cyklede vi i 15 minutter igen, og prøvede en såkaldt stepmaskine. Den forstod jeg intet af, men den trampede vi lidt på i 10 minutter også. Det er en daglig følelse man får, efter man har trænet, og bare kan slappe af! 


I morgen er det fredag, og jeg har tænkt mig at tage til Lyngby storcenter, for at tjekke deres udvalg ud. Måske det kan blive til noget sommertøj? Skal nok også lige forbi en optiker, for at få købt nogle flere linser. Jeg håber at jeg kan finde en sød sommerkjole, da jeg ikke rigtigt ejer en. Jeg er ikke ligefrem en kjole-type, men hvis jeg fik en flot og sød en, tror jeg at jeg ville gøre god brug af den! 


Lige en lille update for nu: jeg sidder netop og nyder et stort glas koldt vand, imens jeg prøver at sætte min hjerne i blød, for at finde ud af hvilken film jeg har lyst til at se. Både min krop og øjne er trætte, og jeg vil prøve ikke at gå alt for sent i seng i dag, da jeg vil stå tidligt op i morgen. Jeg tror at jeg vil sætte mig til at se "Just Go With It" med Adam Sandler og Jennifer Aniston, den virker sjov og sød, og jeg kunne godt bruge et godt grin! Og et sødt smil. Så jeg vil forlade skrivestunden, og begive mig ind i filmens verden, og væk fra den virkelige verden.



Breakfast/brunch


Så fik jeg endelig lavet min morgenmad! Og som jeg skrev i mit første indlæg, elsker jeg at tage billeder af mad. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men hvis det er anrettet pænt, så MÅ jeg bare have et billede af det.. Og ja, jeg ved ikke helt hvorfor!  

Hey guys,

Det her er endnu en teenager blog, som handler om hverdagsting, tøj, skø, følelser, tanker, mad og billeder. Der kommer til at være mange billeder, og det er også derfor at jeg har valgt at kalde min blog for "Moments in pictures". Det er typisk i de små øjeblikke, der sker noget helt fantastisk man ville ønske man havde et billede af, så man kunne gemme det, men i stedet bliver man nødt til at gemme et skrøbeligt minde, som er et billede inde i ens hoved.
      Jeg er som sagt, en helt normal teenager pige, som snart fylder 17. (Snart og snart).
Men i hvert fald. Jeg elsker at blogge, når jeg kan finde på noget at skrive, og jeg elsker især at tage billeder, og tager tit billeder af mad, samtidigt elsker jeg også at se film, og en masse andet, så følg med!

I dag er det torsdag, og jeg er lige stået op. Jeg så en film i går, som hedder "Husk". Det er en gyser med nogle teenagere, og jeg kom ret sent i seng, derfor jeg først er stået op nu. Der vil nok også komme nogle "filmanmeldelser" fra mig, da jeg ser ret mange film.
Senere skal jeg ned at træne i Fitnessworld, hvor jeg næsten lige har meldt mig ind. Det er faktisk mega nice, og jeg håber at jeg støder ind i min gamle klasselærer dernede i dag.
      Jeg skal til at lave morgenmad, og hælder mellem havregrød med noget frugt i, eller scrambled eggs... Hmm.. Though decisions!


See ya!