Pages - Menu

søndag den 26. august 2012

Barndomsminder


Jeg tjekker som regel altid hvad der kommer for nogle film om aftenen, og da jeg tjekkede min TV-app lige nu, på min iPod Touch, så jeg at der lige nu, er startet "Det magiske sværd". Først troede jeg at det var Disney-filmen "Sværdet i stenen", men da jeg har dén på DVD, så jeg hurtigt at det ikke var den, men en anden tegnefilm. En jeg mindes at have set meget i min barndom. Så selvfølgelig har jeg da sat mig til at se den nu. Ååååh barndomsminder, tag mig tilbage.

Jeg husker den noget så tydeligt, den to-hovede drage.

onsdag den 8. august 2012

DREAMS

"Drømme er det ubevidstes virkelighed."

RIGHT NOW

Jeg sidder netop og spiser en sen frokost, imens jeg har tændt for nostalgien på fjernsynet, nemlig Lilo & Stitch. Musikken i den film er lige plet, og så er den bare rigtig sød og farverig!

tirsdag den 7. august 2012

KRYDS&TVÆRS

Jeg elsker at løse kryds&tværs'er, og det gør det da bare ekstra hyggeligt, i et stearinlys's skær.

MUMFORD & SONS


Jeg fandt min kærlighed, til dette band i dag. Eller.. Jeg kendte godt til bandet, men havde ikke fået hørt andre sange end deres "Little Lion Man" og "The Cave". Men i dag hørte jeg så noget mere fra dem, og tog dem faktisk også med ud på min løbetur... Okay, måske ikke dem, men nogle af deres sange blev da luftet, og det samme da jeg tog et velfortjent bad bagefter. Jeg synes det er et interessant band, og en afslappende genre.

...


But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?


MMH

Spejlæg, rugbrød, tomater og et lille stykke marmorkage. Lækker frokost.

fredag den 3. august 2012

DÉT ER HYGGE:

At sidde under en snart stjernehimmel, og riste skumfiduser i haven over et dejligt varmt bål i Ringsted, imens man kan høre Rasmus Seebach spille på Ringsted festivalen... Det' bare hygge!

NEW DRESS

Sød ny kjole!

torsdag den 2. august 2012

WHAT'S IN MY BAG

Min taske, og hvad jeg nu lige har i den!
Jeg er ikke som sådan et taske menneske.. Faktisk så hader jeg tasker, og går helst uden, eller med en plasticpose. Men da jeg så her i sommerferien, i Spanien, så denne taske i en lille butik.... faldt jeg med det samme for den, og blev nødt til at ege den, taske menneske eller ej.
Jeg er allerede blevet rigtig glad for den, og synes der kan være mange praktiske ting i den.

I min taske har jeg (fra øverst venstre side, og nedad):

  • Et brilleetui. Med enten solbriller, eller mine rigtige briller (hvis nu linserne driller)
  • En stor notesbog, som jeg bruger til at skrive søde citater fra bøger, sange, eller noget folk har sagt, ned i
  • En kuglepen
  • En vandflaske (typisk med vand i)
  • En bøtte med bolsjer
  • En bog, til kedelige lange situationer (dog skal jeg have fundet en ny, da jeg allerede har læst The Notebook)
  • Min pung, med Hypercard, hævekort, gavekort, alle mulige slags kort og småpenge
  • Høretelefoner til min iPod
  • En lille notesbog, til små noteringer
  • En læbepomade, altid lækker at have ved hånden
  • Elastikker og hårspænder
  • Min iPod Touch

Det var så lige det jeg sådan har i min taske, og sommetider har jeg også mit kamera med, men det kunne jeg ikke vise, da det var det jeg brugte til at tage billedet med... 

BREAKFAST IN BED

Vandmelon, spejlæg og toast. En hurtig morgenmad jeg lige fik lavet, som smager super! Dog fejlede mine spejlæg, og blev til noget... Æggesnask. Men det smagte som spejlæg!

onsdag den 1. august 2012

1. AUGUST

I dag er det onsdag, og i dag er det en ny måned. Den sidste sommermåned, før efteråret indtager. Jeg glæder mig lidt til at kunne gå og putte mig i store trøjer og drikke varm kakao og se på regnen gennem vinduet (hvis det altså kommer til at regne..). Dog glæder jeg mig ikke til at skifte shortsene ud med lange bukser, da jeg bedst kan lide shorts. Jeg er heller ikke så glad for jakker.. Så tykke trøjer må det nok blive fra min side.
I dag er der også 1 måned og 5 dage til min fødselsdag. Til at jeg fylder 17. Til at jeg bliver ældre. Hvor jeg dog ikke gider at blive ældre, men alligevel gerne vil.

Jeg har ikke postet et postkort i dag, da jeg faktisk ikke lige har kunnet finde et, der passede til min dag, da jeg ikke rigtigt har foretaget mig noget i dag. Andet end oprydning og strygning.