Pages - Menu

mandag den 15. april 2013

Me. Everyday. All the time.

"Den ensomhed, der kan angribe én blandt mennesker, man føler sig fremmed overfor."

søndag den 14. april 2013

fredag den 12. april 2013

Healthy snacking

I aften har jeg bare været hjemme, og hygget med familien. Vi spiste foran tv'et (vores fredagstradition) og så 'Disney Show' og bagefter 'Hvem vil være millionær', og efter det, 'Cirkus Nemo'. Som en anden fredagstradition, bliver der stillet slik frem på bordet, efter maden. Jeg valgte så i stedet for at snacke på noget lakrids/vingummi, at snacke på noget salat i stedet. Salaten smagte virkelig godt, og det var et sundt alternativ! Dog ret kedeligt alternativ, hvis det altså er noget sødt man craver.

Green pre-workout smoothie


Jeg lavede denne fine grønne skabning, lige før jeg tog til træning, for at få lidt energi. Den smagte virkelig godt! Synes jeg i hvert fald selv, og jeg kunne helt klart godt finde på at lave den igen!

Den grønne smoothie: 

  • 1 håndfuld spinat 
  • ½ stor banan
  • ½ dl vand
  • Lidt yoghurt (brugte selv A38)
  • Evt. isterninger (havde ingen selv, men hvis jeg havde, havde jeg blendet dem med)
Så var det at jeg bare blendede alle tingene sammen, 
og voila, en lækker frisk og sund "før trænings" smoothie! 
Mums. 



Every new beginning comes from some other beginning's end

Dette er en ny begyndelse, en begyndelse på at genoprette min sunde livsstil. Jeg startede engang for snart et stykke tid siden, men så kom der en masse ferier, og sukkerfyldte kager og hvide sager fik overtalt mig til at hoppe på deres vogn, i stedet for grøntsagernes... Dette må stoppe nu! Selvfølgelig skal der også være plads til lidt lækkert sukkerfyldt snask engang i mellem, men det er bare ikke lige dét der skal være mest af! Så fra i dag af (hvilket jeg har sagt et par gange før..) vil jeg prøve den her "No fast food/candy challenge" som varer i 30 dage, tror jeg at det var. Og denne fredag, denne tilfældige fredag, skal så være min startdag. En ganske normal fredag, d. 12. april 2013. Yesh!